X
GO
“GÜVEN USTA İLE VARDİYA ÖYKÜLERİ” 17 Eylül 2021 Tarihinde Edirne’de Perdelerini Açtı
Tugce Birgen
/ Categories: Haberler, Boxes

“GÜVEN USTA İLE VARDİYA ÖYKÜLERİ” 17 Eylül 2021 Tarihinde Edirne’de Perdelerini Açtı

Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından finanse edilen, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü (İSGGM) tarafından yürütülen Özellikle Madencilik Sektöründe İş Sağlığı ve Güvenliğinin Geliştirilmesi Projesi (MİSGEP) “Drama Yoluyla İnteraktif Eğitim Seminerleri” faaliyeti altında gerçekleştirilen MİSGEP İnteraktif Tiyatro Turnesinde “GÜVEN USTA İLE VARDİYA ÖYKÜLERİ” interaktif tiyatrosu Ediren’de 17 Eylül 2021 tarihinde perdelerini açtı.

Edirne Uzunköprü, Harmanlı Köyü eski okul bahçesinde gerçekleştirilen Edirne turnesine İŞKUR Edirne İl Müdürü Şengül ÇİLDAM, SGK Edirne İl Müdürü Süleyman LALE ve Uzunköprü SGK İlçe Müdürü Murat Aguday katıldı. Üçel, Batı Kömür, Seferoğlu, Akçelik, Vera ve Çata Madencilik çalışanlarından yaklaşık 115 madencinin izlediği etkinlikte katılımcıların görüşleri ve katkıları alındı.

İnsan davranışlarını, iletişim temelli konuları ve soyut kavramları anlamada en etkili yöntemlerden biri olan drama tekniği ile geliştirilen Drama Yoluyla İnteraktif Eğitim Seminerleri kapsamında hazırlanan MİSGEP Turne Sahnesi ile 30’un üzerinde ildeki maden çalışanlarının emek verdiği ocaklara gidilerek 60’a yakın seminer düzenlenecek ve 10.000 maden çalışanına ulaşılacak. MİSGEP Turne Sahnesi Eylül ayında maden çalışanları ile buluşmak üzere Adıyaman, Mersin, Niğde, Gaziantep, Siirt, Hakkari ve Kastamonu illerini ziyaret edecek. 

Önceki Kooperatifler Yoluyla Kadınların Güçlendirilmesi için Teknik Yardım Projesi’nin Başlangıç Toplantısı Online Olarak Gerçekleştirildi
Sonraki Begep Projesi Kapsamında, Özel Eğitim Destek Sistemi Bilgilendirme Eğitim Programları Trabzon Etkinliği 20 Eylül 2021 Tarihinde Gerçekleşti
Print
1787

x